ULJE MOTORNO SINTETICKO DELPHI 5w30/C2/C3 5 Lit

ULJE MOTORNO SINTETICKO DELPHI 5w30/C2/C3 5 Lit

Proizvođač: Delphi

Vrsta: sintetičko

Oznaka: 5w30

Delphi je vodeći snabdevač ulja širom sveta sa uljima marke Delphi koja se distribuiraju i promovišu na oko 50 tržišta Evrope, Srednjeg i Dalekog Istoka.

Jaka reputacija u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti je rezultat intenzivnog programa istraživanja i razvoja, koji podržava iskusan tehnički tim. Proizvodni proces je predmet kontinuiranih kontrola kvaliteta, koje podržava ISO 9002.

Delphi nudi asortiman ulja koja donose kvalitet, performanse i izbor potrošaču. Asortiman ulja uključuje motorna, menjačka i ulja za dvotaktne motore, od visoko kvalitetnih mineralnih, do polusintetičkih i sintetičkih ulja. Sva ulja moraju imati sertifikat međunarodnog API standarda, ali takođe i mnogo strožijeg evropskog standarda ACEA.

Sva savremena Delphi ulja su kompatibilna sa katalizatorima. Delphi ulja takođe odgovaraju specifikacijama prve ugradnje, koje garantuju da proizvod preporučuju najnoviji industrijski standardi koji su u skladu sa visokim nivoima performansi.

Za dostavu ponude možete nas kontaktirati putem maila ili telefona, kako bismo Vam dostavili odgovarajuću ponudu u što kraćem roku.